Avdelningar

Vi har avdelningar för alla åldrar: Bäverscouter, spårarscouter, upptäckarscouter, äventyrarscouter, utmanarscouter och roverscouter.

De flesta avdelningarna består av patruller (mindre grupper). I en patrull är det mellan fem och åtta medlemmar. I patrullen får man som scout möjlighet att träna sitt ledarskap genom att leda andra som är yngre eller lika gamla. Avdelningarna träffas en gång per vecka, eller i vissa fall varannan vecka.

Bäver……………….….Varannan Söndag Udda vecka – 10:00 –> 11:30    ……….     6-7 år (åk FK-1) Bäverscout / Bäver

Spårare…………….…Onsdag – 18:30 –> 20:00      ………………    8-9 år (åk 2-3) Spårarscout / Spårare (Tracker scout)

Upptäckare…………Tisdagar – 18:30 –> 20:00    ……………..    10-11 år (åk 4-5) Upptäckarscout / Upptäckare (Discovery scout)

Äventyrare………….Torsdagar – 18:30 –> 20:00    ………….     12-14 år (åk 6-8) Äventyrarscout / Äventyrare (Adventure scout)

Utmanare……….….Måndagar – 18:30 –> 20:00    ……………    15-18 år (åk 9- Gymnasium år 3) Utmanarscout / Utmanare (Challenger scout)

Rover……………….…Måndagar – 18:30 –> 20:00     ……………    Studier / Jobb Roverscout / Rover (Rover scout)

— Kolla med din ledare för vad som gäller på lovdagar —

Alla möten har vi på Prästvägen 1 om inget annat meddelas.

Ledare på avdelningen Utmanare

Henrik Månsson

Ledare, Ledare på avdelningen Bäver, Ledare på avdelningen Utmanare, Styrelseledamot

Björn Månsson